Voor wie de eerste overtocht gemist heeft

Wie de eerste overtocht van De veerman gemist heeft, kan nog steeds een exemplaar van het tijdschrift aanvragen bij romain.vandemaele@gmail.com.

Om de beschikbaarheid van het tijdschrift te vergroten, zal de Hendrik Conscience Erfgoedbibliotheek in Antwerpen De veerman permanent beschikbaar stellen via haar portaal. Wie een nummer heeft gemist of het niet heeft opgeslagen, kan daar in de toekomst alle gepubliceerde nummers bekijken.

Het tweede nummer (oktober 2021) is al te water gelaten, maar niet alle medereizigers zijn al aan boord. Wie alleszins meevaart, zijn Marc Braet, Etienne Geerts, Viviane Burssens, Jo Gisekin, Ina Stabergh, Hannie Rouweler, Ness Owen, Gabriele Haefs, Willem Roggeman en Mikael Josephsen. Een aantal andere reizigers moet nog een boarding pass afgeven, maar ze zijn op weg naar de vaste aanlegplaats.

Wil je zelf ook meewerken met proza of poëzie, of beoefen je een visuele kunst, ook dan ben je welkom om tijdens onze overtochten de landen rond het verdwenen Doggerland te bezoeken. Je kunt je werk aanbieden op het hierboven vermelde e-mailadres.

De veerman denkt na over de eerste overtocht en kijkt uit naar medereizigers.

%d bloggers liken dit: